Scitec Nutrition Protein Pancake - valgupulber pannkookidele
On aeg hakata mõtlema pannkookidele kui oma fitness-dieedi osale! Pannkoogid pole kunagi varem sportlaste seas nii populaarsed olnud, kuna need on süsivesikutega koormatud kõhupommid. Meie maitsev VALGUPANKOOK oli mõeldud sportlaste, sealhulgas kulturistide ja kõigi aktiivse elustiiliga inimeste kõrge valguvajaduse rahuldamiseks. See toode sisaldab 30% kvaliteetset valku mitmest populaarsest allikast!
Kasu
- maitsev maitse
- kõrge valgusisaldus
- soodustab lihaste kasvu ja kaitset
- sisaldab kiiresti ja aeglaselt imenduvaid valke
SCITEC PROTEIN PANCAKE abil on toitvamad pannkoogid alati hõlpsasti saadaval, sest need valmivad kiiresti. Kui olete kord maitsnud meie võõrapäraseid pannkooke, ei taha te enam kunagi naasta tavaliste madala valgusisaldusega pannkookide juurde!
PROTEIN PANCAKE'i peamise eelisena saate hõlpsalt toetada oma lihaseid sobiva koguse kiiremini ja aeglasemalt imenduvate valkudega (vadak, muna, kaseiin) väga meeldival viisil.
Valgud aitavad kaasa lihasmassi kasvule ja säilimisele ning ka normaalsete luude säilimisele!
1036 g |
šokolaad-banaan |
Portsjoni suurus: 37 g |
Portsjonid konteineri kohta: 28 |
Toitumisalane teave |
Portsjoni kohta (37 g) |
RI% * |
Energia |
594 kJ / 142 kcal |
7% |
Rasvad |
3,3 g |
5% |
millest küllastunud |
1,7 g |
9% |
Süsivesikud |
16 g |
6% |
millest suhkrud |
3 g |
3% |
Valk |
12 g |
24% |
soola |
0,60 g |
10% |
* Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8400 kj/ 2000 kcal) |
** RI pole täpsustatud |
Koostisained |
Kaerahelbed, pastöriseeritud ja ultrafiltreeritud vadakukontsentraat (emulgeerija: sojaletsitiin), täispiimapulber, maltodekstriin, madala rasvasisaldusega kakaopulber (10-12%), aroom (banaan, šokolaad, kuum šokolaad), kuivatatud munavalge, mikroobide kontsentraat, juustupulber, jogurtipulber, mahuaine: naatriumvesinikkarbonaat; naatriumkloriid, happesuse regulaator: sidrunhape, magusaine: sukraloos. |
Teave allergeenide kohta |
See sisaldab gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, sojaube, piima või sellest valmistatud tooteid |
Kasutusjuhised
Segage 37 g (1 lusikas) umbes 1/2 lusikatäie lõssi või veega. Loksutage või segage tugevalt, kuni see sarnaneb tavalise pannkoogitainaga. Vala nakkumatule pannile ja prae keskmisel kuumusel (180-200°C), kuni see saab mõlemalt poolt kuldpruuni värvi (1-2 minutit kummalegi poolele, olenevalt taigna paksusest). Katsetage taigna paksuse, pannkookide suuruse ja praadimisaegadega, et valmistada täpselt selline pannkook, mida eelistate.