Maitse kvaliteeti / Valige Parim
Herne ja pruuni riisi valk
Looduslikult maitsestatud | Laktoosivaba
Hämmastav maitse ja tekstuur!
Gluteenivaba | Sojavaba | Piimatooted tasuta
Tippkvaliteediga koostisosad
Select Vegan kasutab segu kahest parima kvaliteediga taimse valgu allikast. Valisime valguallikad, mille mõju inimesele on lihaste suurendamiseks kliiniliselt testitud. Ja me hoiame eemal nõrkadest östrogeensetest valkudest nagu soja.
Hernevalk
Pilt herne köögiviljadest
Funktsionaalse veganvalgu osas on hernesvalk muutunud üheks kõige populaarsemaks allikaks. Kui kasutatakse kõrgekvaliteedilisi allikaid, näiteks Selectis, on sellel mahe maitse ja tekstuur. Sellel on ka piima- ja munavalkudele üks lähedasemaid aminohapete profiile.
Pruuni riisi valk
Pilt pruunist riisist
Riisivalk on hernevalgu kõige õigem kaaslane. Seal, kus hernevalgu aminohappeprofiil on kõige nõrgem, on kõige tugevam riisivalgu profiil. Nende kahe valguallika kombinatsioon võib saavutada aminohappeprofiili, mis on peaaegu identne piima- või munavalguga.
Lihtne valem
Select Vegan Protein ei sisalda täiteaineid, kohevust ega märgistust. Ainult 6-7 suurepäraselt formuleeritud koostisosa, sõltuvalt maitsest.
Meisterdatud maitsed
Olgem ausad ... valdav enamus veganvalke maitseb kohutavalt. Veganvalgu suurepärase maitse saavutamiseks vajate kahte asja: parima kvaliteediga koostisosi ja spetsiaalset lõhna- ja maitseainet, mis PEScience'il on.
Alustasime segu kõigi koostisosade parima kvaliteediga allikaga, muutes Select Vegani tõenäoliselt kõige kallimaks valguks turul. Kuid just seda teeme oma klientide heaks.
Seejärel võtame kasutusele oma maitsestamise käsitöö ja veedame kuude kaupa sõna otseses mõttes, luues absoluutselt parima võimaliku lõhna- ja maitseaine. Iga valitud vegan on magustatud ainult steviaga.
Segage 1–1,5x kulpi proteiini 200–300 ml külma veega või piimaasendajaga. Vee kogust saab reguleerida vastavalt oma maitse-eelistustele. Tarbige piisavalt valku, et rahuldada igapäevast valguvajadust kõrge proteiinisisaldusega toidu ja proteiinisisaldusega toidulisandite kombinatsiooni kaudu.