Alati mitte GMO
1/3 vähem kaloreid kui suhkur
Puhas ja looduslik magustaja
Suurepärane alternatiiv suhkrule
Kosher
Loomulikult magus
Taimetoitlas-vegantoode
Ksülitooli kohta võib palju meeldida. See looduslikult esinev suhkrualkohol on üks tervislikumaid ja ainulaadsemaid magusaineid, mida leiate. Erinevalt suhkrutest, nagu sahharoos ja fruktoos, on NOW Real Food Xylitol suhkrualkohol, mis ei soodusta hammaste lagunemist. Ehkki seda klassifitseeritakse süsivesikuteks, on see aeglase imendumise tõttu seedetraktis madala glükeemilise mõjuga ning selle kalorite mõju on umbes 1/3 madalam kui teistel süsivesikutel, muutes ksülitooli tervislikuks magusaineks, mida on raske võita.
KOHE päris toidu puhas ksülitoolipulber on saadud GMO-deta maisist ja on täiuslik tervislik suhkru asendaja paljudes toiduvalmistamise rakendustes.
Kuna olete see, mida sööte, on NOW Real Food alates 1968. aastast pühendunud maitsvate, tervislike, looduslike toitude pakkumisele. Oleme iseseisvad, pereomandis ja oleme selle üle uhked. Hoidke see loomulik. Hoidke seda reaalselt.
Ksülitool on looduslik suhkruasendaja, magusaine millel pole lauasuhkru ja kunstlike asendajate vastuolulisi omadusi. Magususelt on ksülitool samaväärne lauasuhkruga kuid selles on 39% vähem kaloreid. Erinevalt suhkrusöömisest tekib ksülitooli tarbimisel aga suus värskendav jahedustunne, mis on meeldiv! Ksülitooli leidub ploomides, vaarikates, maasikates, banaanides, kasemahlas, pihlakamarjades, maisitõlvikutes ja teistes taimesaadustes. Ka inimorganismi biokeemilises ainevahetuses moodustub vaheühendina piisavas koguses ksülitooli: 10–15 g ööpäevas.
Ksülitool on ideaalne alternatiiv tarbijatele, kes naudivad maiustusi ja on tasakaalustatud toitumisega. Selle kasutamiseks on palju viise: külma ja kuuma joogi magustamine, puuviljad, müsli või küpsetised.
Et kaariest ennetada, võib suhkru asendada ksülitooliga nendes toiduainetes, mis eelkõige tekitavad kaariest: koogid, karastusjoogid ja muud maiustused. Isegi osaline asendus kaitseb hambaid. Ksülitooli plussina võib mainida nii meeldivat maitset kui ka järelmaitse puudumist. Seetõttu sobib teda kasutada toiduainetetööstuses.
*kasutada nagu suhkrut (1:1)
*sobib nii kuumadesse kui külmadesse toitudesse ja jookidesse
*39% vähem kaloreid võrreldes suhkruga
*kaariese vastane toime
*sobib diabeetikutele